Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@04:12:28 GMT

سهم صفر ایران از صنعت 240 میلیارد دلاری پویانمایی

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۵۴۹۶۵

سهم صفر ایران از صنعت 240 میلیارد دلاری پویانمایی

مدرس دوره‌های پویانمایی گفت: برگشت مالی صنعت پویانمایی در سال ۲۰۱۷ میلادی ۲۴۴ میلیارد دلار بوده اما کشور ما با وجود داشتن توان فنی، تقریباً هیچ سهمی از آن ندارد.

معین صمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: درآمد هنگفت صنعت پویانمایی به جیب چند کشور فعال این بخش از جمله ژاپن، آمریکا، کانادا، کره جنوبی، چین، آلمان، فرانسه و انگلیس می‌رود و به تازگی هند هم در حال پیوستن به این کشورهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در لایحه بودجه سال ۹۸ میزان درآمدهای نفتی ایران ۲۶ میلیارد دلار پیش‌بینی شده که در صورت تحقق کمتر از یک‌نهم گردش مالی پونمایی در دنیاست.

ملوان زبل، یک نمونه موفق

مدرس دوره‌های پویانمایی با اشاره به کارتون "ملوان زبل" گفت: در دهه ۱۹۳۰ مصرف اسفناج در آمریکا بسیار کم و به دلیل رکود اقتصادی، انبارها پر از کنسرو اسفناج بود اما پس از ساخت و انتشار پویانمایی ملوان زبل تقاضا برای مصرف اسفناج به صورت تصاعدی بالا رفت و انبارها خالی شد به طوری که اسفناج در بین پرمصرف‌ترین سبزیجات آمریکایی‌ها قرار گرفت؛ یعنی هم درآمد اقتصادی و هم رواج فرهنگ مصرف.

صمدی همچنین مثال زد که درآمد فروش پویانمایی "میکی ماوس" حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار بوده اما در ادامه فروش اسباب‌بازی‌های این برند از مرز ۶۹ میلیارد دلار هم گذشته که رقم شگفت‌انگیزی است.

کارگردان انیمیشن "جمشید؛ مرثیه‌ای برای یک اسطوره" اظهار کرد: پویانمایی هم درآمد هنگفت اقتصادی و هم فرهنگی و رفتاری دارد به طوری که شرکت‌های بزرگ پویانمایی اکنون به سمت جهت‌دهی سلیقه مخاطبان در آینده رفته‌اند.

باید به سمت تجاری‌سازی حرکت کنیم

به اعتقاد صمدی، ایران از نظر تکنیکی و فنی توان لازم برای ورود به رقابت جهانی در حوزه پویانمایی را دارد اما این کار برنامه می‌خواهد.

این فیلمساز کرمانشاهی روند و جهت‌گیری فعلی صنعت انیمیشن در کشور را مثبت و رو به پیشرفت دانست اما تاکید کرد: باید به سمت تجاری سازی حرکت کنیم و اگر بتوانیم سرمایه‌گذار تجاری جذب کنیم حتماً برگشت مالی خوبی خواهیم داشت.

او وظیفه دولت در این حوزه را فقط ایجاد زمینه و هدایتگری دانست و گفت: دولت کره جنوبی فقط شرکت‌های پخش را موظف کرده است که ۳۰ درصد از اکران‌ها را به پویانمایی کره‌ای اختصاص دهند و یکی از دلایل موفقیت آن همین است.

معین صمدی معتقد است ایران از نظر فنی توان لازم برای رقابت در حوزه پویانمایی را دارد

صمدی همچنین به صدا و سیما پیشنهاد داد که آثار پویانمایی را به صورت مشارکتی تولید کند، به این صورت که بخشی از سرمایه ساخت آثار را خودش تامین کند و بخشی را هم به سازنده بسپارد، در این صورت فیلمساز هم چون پای سرمایه خودش در میان است تمام تلاش و توان خود را برای ساخت یک اثر با کیفیت به کار می‌گیرد.

او همچنین بر ضرورت شناخت سلیقه و علایق مخاطبان پیش از ساخت اثر تاکید کرد و گفت: سازندگان اگر به خوبی بدانند برای چه کسانی و با چه ویژگی‌هایی فیلم و پویانمایی می‌سازند اثر آنان با استقبال همراه می‌شود.

معین صمدی برنده حدود ۲۰ جایزه از جشنواره‌های داخلی و خارجی است که برای تدریس در کارگاه‌های آموزشی دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیون به کرمانشاه آمده است.

این جشنواره ۱۸ تیر با شعار «ایران پویا و کرمانشاه زیبا» در تالار انتظار شهر کرمانشاه گشایش یافته است و فردا جمعه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان می‌دهد.

فنون و شگردهای فیلمنامه‌نویسی و پویانمایی، فرآیند برندینگ و تجاری‌سازی پویانمایی، تحلیل آثار شاخص بین‌المللی پویانمایی تلویزیونی و شخصیت‌پردازی و طراحی در نمایش عروسکی عنوان کارگاه‌هایی است که در جشنواره ملی پویانمایی برپا می‌شود.

۷۴۴۴/۸۰۶۶

مصاحبه از عبدالله الماسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۵۴۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند، گفت: روابط دوستانه، ‌عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مخبر ظهر امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در دیدار با «سلمان الغریری» وزیر تجارت عراق، با بیان اینکه توفیقات دولت و ملت عراق همواره برای جمهوری اسلامی ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است اظهار کرد: امید است روز به روز شاهد افزایش توفیقات و رفاه مردم دو کشور باشیم.

وی همچنین لازمه توسعه مناسبات اقتصادی ایران و عراق را تسهیل همکاری بخش خصوصی دو کشور دانست و افزود: بخش خصوصی ایران به‌دلیل روابط صمیمانه دو کشور و همچنین وجود عتبات عالیات، انگیزه بالایی برای فعالیت در عراق دارند که لازم است کمیسیون همکاری‌های مشترک، موانع پیش روی توسعه مراودات تجاری فی مابین را شناسایی و نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران و عراق باید در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند، تصریح کرد: روابط دوستانه، عمیق و تاریخی دو کشور ایجاب می‌کند که در تبادلات تجاری و اقتصادی، به جای استفاده از ارز کشور ثالث، از پول ملی خود استفاده کنیم.

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود از وعده صادق و پاسخ محکم جمهوری اسلامی ایران به رژیم اشغالگر قدس به‌عنوان یک نقطه تاریخی یاد کرد و اظهار کرد: امروز هیمنه آمریکا و اسرائیل با ایستادگی محور مقاومت کاملاً در هم شکسته و علی رغم اینکه آن‌ها تمامی امکانات خود را بسیج کرده‌اند نتوانسته‌اند به اهداف خود دست پیدا کنند به همین دلیل به کشتار زنان و کودکان در غزه روی آوردند.

سلمان الغریری وزیر تجارت عراق نیز در این دیدار ایران را سرزمین تاریخ، تمدن و اندیشه توصیف کرد و گفت: بغداد به‌دنبال تقویت جدی در مناسبات تجاری با تهران است و این موضوعی است که نخست وزیر عراق نیز آن را به عنوان یک اولویت دنبال می‌کند.

وی با اشاره به وجود کالاها و محصولات ایرانی در عراق افزود: عراق بازار خوبی برای کالاهای ایرانی است و ما همواره خواهان تقویت واردات محصولات ایرانی به عراق هستیم.

وزیر تجارت عراق از ایران به‌عنوان یکی از مهم‌ترین شرکای تجاری خود یاد کرد و عنوان کرد: به‌عنوان وزیر تجارت عراق و رئیس طرف عراقی کمیسیون همکاری‌های مشترک دو کشور آمادگی دارم موانع و مشکلات پیش روی تجار ایرانی را برای توسعه فعالیت‌های خود در عراق مرتفع کنم.

کد خبر 751184

دیگر خبرها

  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • خبر‌های رسانه نوزدهم اردیبهشت
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • روایت ژنرال اسرائیلی از برنامه 3 میلیارد دلاری برای بمباران ایران!
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت