Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت با طرح این پرسش که آیا در گاز رسانی می‌توان رفیق بازی کرد که این اتهام را علیه بنده مطرح می‌کنید؟ گفت: در همه استان‌ها گازرسانی را افزایش داده ایم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هدایت الله خادمی نماینده مردم ایذه مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر امروز (سه شنبه) پارلمان در جریان بررسی سوال از وزیر نفت در مورد لغو قراردادهای گازی در دولت یازدهم و دوازدهم، بیژن زنگنه وزیر نفت، اظهار داشت: امروز در جنگ اقتصادی که آمریکا علیه ایران به راه انداخته صنعت نفت نوک حملات ظالمانه است، باید دست به دست هم دهیم تا از این شرایط عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه تصور به صفر رساندن صادرات نفت ایران خوابی است که تعبیر نمی‌شود، گفت: وضعیت عرضه و تقاضای نفت در بازارهای دنیا شکننده است و بیانیه‌هایی که آمریکا و حامیانش در این خصوص می‌دهند، ناشی از نگرانی‌های آنها از وضعیت بازارهای منطقه است.

وزیر نفت با بیان اینکه نگرانی از بی ثباتی بازار و شکنندگی بازار نفت جدی است، اظهار داشت: حامیان منطقه آمریکا نمی‌توانند اطمینان دهند که به اندازه لازم نفت تولید کنند.

زنگنه گفت: آمریکایی‌ها با سیاسی کردن نفت و استفاده از نفت به عنوان سلاح، اشتباه بزرگی مرتکب شدند زیرا با توجه به وضعیت عرضه نفت در بازار، دود این اقدام به چشم خیلی‌ها خواهد رفت.

وی با بیان اینکه درخشان‌ترین نقش صنعت نفت در بخش گاز بوده است، خاطرنشان کرد: در سال ۹۱ متوسط تولید گاز ایران ۶۲۰ میلیون متر مکعب بود که در سال ۹۷ به ۸۵۰ میلیون متر مکعب افزایش یافت. تولید گاز در پارس جنوبی از ۲۴۱ میلیون متر مکعب در سال ۹۱ به ۵۳۲ میلیون متر مکعب در سال ۹۷ افزایش یافته است.

وزیر نفت اظهار داشت: پوشش گاز روستایی از ۵۴ درصد به ۷۹ درصد افزایش یافته است و امروز ۹۴ درصد از کل جمعیت کشور از گاز استفاده می‌کنند.

زنگنه با بیان اینکه بازار ایران بخشی از بازار جهان است، گفت: اگر گاز را به صورت خام صادر می‌کردیم بهتر بود یا اینکه در داخل کشور فرآوری می‌شود، ۲۰ میلیون متر مکعب گاز در بخش حمل و نقل به جای بنزین مصرف می‌شود.

وی اضافه کرد: تأمین گاز به عنوان خوراک و سوخت پتروشیمی و فولاد از اقدامات مهم ما بوده است، ۷۰ درصد مصرف انرژی اولیه کشور از گاز طبیعی است و ایران سومین تولید کنندگان گاز جهان است.

وزیر نفت با طرح این پرسش که آیا در گاز رسانی می‌توان رفیق بازی کرد که چنین اتهامی را علیه بنده مطرح می‌کنید؟ گفت: ما در همه استان‌ها گازرسانی را افزایش داده ایم، فقط در استان‌های کرمان، کرمانشاه و خراسان جنوبی در گاز رسانی با مشکلاتی مواجه هستیم.

وی در مورد قرارداد کرسنت نیز عنوان کرد: قرارداد کرسنت نیز در مرحله داوری است، چند بار به صدور حکم رسیده و با ترتیباتی از دستور کار خارج شده و اجازه ندادند به صدور رأی نهایی برسد.

زنگنه در بخش دیگری از اظهارات خود در خصوص قراردادهای صادرات گاز نیز گفت: با ترکیه قرارداد صادرات گاز داریم. دو قرارداد صادرات گاز با عراق به میزان ۶۰ میلیون متر مکعب داریم و همچنین قراردادهای انتقال گاز با ارمنستان و آذربایجان منعقد کرده ایم.

وی افزود: قرارداد انتقال گاز به پاکستان را طرف پاکستانی اجرا نکرده است و تخلف دارد که این امر به نخست وزیر پاکستان اعلام شده و خودشان می‌گویند تحت فشار آمریکا و امارات هستیم.

وزیر نفت تصریح کرد: قرارداد انتقال گاز به عمان، فسخ نشده اما برای اجرای آن با توجه به تحریم‌ها با مشکلاتی مواجه هستیم.

زنگنه ادامه داد: در مورد قرارداد با ترکمنستان باید از بنده تقدیر شود زیرا می‌خواستند به ما فشار غیر عادی بیاورند و من در مقابل این فشار ایستادگی کردم و اجازه ندادم قیمت گاز به ۹ برابر افزایش یابد. این قرارداد در مرحله داوری قرار دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زنگنه وزیر نفت صحن علنی مجلس مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۳۲۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران!

حافظ اسد پدر بشار اسد که هم روابط خوبی با حکوت پهلوی و هم روابط صمیمی با جمهوری اسلامی ایران داشت، با وجود استقرار حزب بعث در سوریه، یکی از معدود کشورهای عربی بود که در دوران جنگ تحمیلی عراق به ایران، از ایران حمایت کرد. در همین زمینه، نزار الخزرجی رئیس ستاد مشترک ارتش بعث عراق به تشریح ابعاد حمایت اسد از ایران پرداخته که در نقطه‌ای به درگیری اسد با صدام حسین می‌انجامد. خزرجی در بخشی از خاطراتش می‌گوید: «حافظ اسد همه جوره و با دل و جان از ایران علیه صدام حمایت می‌کرد و حتی در میانه جنگ خط لوله انتقال نفت ما به سمت مدیترانه را قطع کرد... .» او همچنین درباره موشک‌هایی که قذافی در جنگ به ایران دارد و انگیزه قذافی توضیح داد. صحبت‌های کامل رئیس ستاد مشترک ارتش بعث عراق را با ترجمه فارسی می‌بینید و می‌شنوید. 

 

 

گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک

گنجینه‌های گوهر فیلم مستندی است به کارگردانی ابراهیم گلستان که در سال ۱۳۴۵ به سفارش دولت ساخت. در بخش‌هایی از این فیلم این ثروت با وضعیت فقر عظیم حاکم بر ایران در دوره پهلوی مقایسه شد. به همین دلیل فیلم به آرشیو سپرده و بعدها منتشر شد. این مستند کوتاه را در تابناک می‌بینید. 

 

 

ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید!

بشر همیشه به دنبال منابع انرژی جایگزین بوده، آن هم از بیم اتمام منابع انرژی تجدیدناپذیر مانند سوخت‌های فسیلی. یکی از این منابع انرژی نوپا، انرژی هسته‌ای بوده که نوع شکافت هسته‌ای آن متداول است، ولی انرژی هسته‌ای بزرگتری در هستی وجود دارد که به آن همجوشی گویند و در ستاره منظومه شمسی ما، خورشید همیشه در حال وقوع است. دانشمندان توانسته‌اند امکان ایجاد همجوشی را با رآکتورهای جدید فراهم سازند ولی این رآکتورها توان تامین برق را آنطور که انتظار می‌رفت فراهم نمی‌کردند. چین به تازگی یک رآکتور هسته‌ای همجوشی ساخته است که شش برابر خورشید منظومه شمسی، داغ می‌شود. در این ویدیو گزارشی درباره این رآکتور و فواید آن در آینده با زیرنویس فارسی را ببینید. 

 

 

دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره

گاهی دیدن حجم سنگین کاری که در یک روز باید انجام شود، کافی است که ما را از انجام آن نا امید کند. این نا امیدی باعث می‌شود که همان میزان کاری که می‌توانیم انجام دهیم نیز رها کنیم. برای مواجهه به چنین موقعیت‌هایی بهتر است با کاهش استانداردهای خود و صرف نظر از انجام بخشی از آن کارها خود را تشویق کنیم که حداکثر کاری که در توان ماست انجام دهیم. در این ویدیو با دو شگرد کوتاه که باعث می‌شود بتوانید از حداکثر توان خود در موقعیت‌های سخت بهره ببرید آشنا شوید. 

 

 

روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری

«اسپم / Spam» یا هرزنامه، به معنای پیام یا نامه الکترونیکی است که بدون درخواست گیرنده و برای افراد بیشمار فرستاده می‌شود. خود ایمیل های ناخواسته مشکلی جدی ایجاد نمی‌کنند که نهایت مجبورید آنها را پاک کنید، مشکل وقتی جدی می‌شود که در میان این ایمیل های ناخواسته، ایمیل هایی برای کلاهبرداری فرستاده می‌شوند که می‌خواهند به طریقی اطلاعات شخصی یا مالی افراد را سرقت کنند. در این ویدیو، نحوه تشخیص این ایمیل ها توضیح داده می‌شود. 

دیگر خبرها

  • قرارداد گازی ایران و عراق به مدت ۵ سال تمدید شد
  • اسنادی از شرایط بغرنج اقتصاد ایران در سال منتهی به انقلاب ۵۷
  • صنعت فرش ۸ برابر صنعت پتروشیمی توان ارزآوری دارد
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • برداشت از فاز ۱۱ تا پایان دولت به ۳۰ میلیون متر مکعب می رسد
  • افزایش ۲۰ سانتی‌متری تراز دریاچه ارومیه
  • دریاچه ارومیه برای تثبیت وضعیت به ۶ میلیارد متر مکعب آب نیاز دارد
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان